<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6725001954473423604\x26blogName\x3dWhat+To+Watch?\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://like-an-otaku.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://like-an-otaku.blogspot.com/\x26vt\x3d5750356939451555660', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


One step ღ

Üdvözöllek titeket a blogomon!

Ez egy animékkel, mangákkal, visual novelekkel, hellyel-közzel cosplayekkel, és minden egyéb japán cuccal foglalkozó oldal lenne, ahol néha egy-egy személyes élményt is megosztok. Navigációkért kattints a kis üvegcsékre fentebb! Remélem tetszeni fog^^ Jó olvasást!
bye: Ayasha-chan ♥


Two step ღ

Aktuálisok:
📺 - anime, movie etc.
📖 - manga, manhua, light novel etc.
🎮 - visual novel, otome game etc.
***

❤ KENKA BANCHOU OTOME - felfüggesztve 📺
❤ MARGINAL #4 - felfüggesztve 📺
❤ SPIRITPACT II. - 📺
❤ ZOKU: TOUKEN RANBU HANAMARU - 📺
❤ KAKURIYO NO YADOMESHI - 📺
❤ NIL ADMIRARI NO TENBIN - 📺
❤ DENGEKI DAISY - 📖
❤ TAMEN DE GUSHI - felfüggesztve 📖
❤ VAMPIRE KNIGHT - 📖
❤ Diabolik Lovers ~ MORE BLOOD - 🎮
❤ AMNESIA MEMORIES - 🎮
❤ TOUKEN RANBU - Online - 🎮
❤ BUNGOU TO ALCHEMIST - 🎮
❤ TSUKINO PARADISE - 🎮
❤ IDOLISH7 - 🎮
❤ YUMEIRO CAST - 🎮
❤ NIGHTSHADE - 🎮
❤ NESSA NO RAKUEN - 🎮
❤ TAISHOU MEBIUSLINE - 🎮


Three step ღcredits:


The blog's codes are originally owned by Eunice, Miki is the editor for the personal use.
Header: Saját
Resources: sozai, pixel, colors, codeletter, icons and freebies.
Thanks to Wana and Tizag for the tutorials.

{ éneklő cukiságok + túlfűtött róka-érzelmek }
2014. augusztus 31., vasárnap - 0 COMMENT(S)

Haiiii! *-* Ezer év után újra itt. Mondjuk nem tudom mennyi időm lesz az animékre, mert már holnaptól suli :/ Nem tudom sírjak e vagy nevessek, mert kicsit nehéznek néz ki ez a felsőoktatás, de majd minden kiderül előbb vagy utóbb. Ám a napokban sikerült befejeznem a Love Live! és az Inu X Boku animét. Mindjárt megtudjátok, hogy tetszettek e :)

Love Live!
Love Live! School Idol Projekt, anime (13 rész): Ezt a remek kis animét még kisebb korosztály is meg tudja nézni, mert ebben még minimális erőszak sincs - ráadásul fiú-lány kapcsolat sem. Egy visszafogott kis shoujou, remek színvilággal és szeretni való karakterekkel.
Történetünk főhőse Honoka, aki egy lusta és nem kiemelkedő osztályzatú lány, szüleivel és húgával él. Anyukája egy édességbolt vezetője. Honoka éppen ezért szereti a hasát - de mellette van még két igazán jó barátnője, Umi és Kotori. Hármójuknak együtt kell szembenézni azzal a ténnyel, hogy szeretett iskolájukat be akarják zárni az érdeklődés hiánya miatt. A végső kétségbeesésre Honoka egy séta során talál megoldást, amikor is eljut a húga által kiszemelt iskolához és szembesül annak a híres idol csapatávan (A-Rise), valamint ezek kimagasló teljesítményével. A csapat jobban a második évadban kap szerepet, az elsőben csak szó van róluk.
Honoka dönt: idolokká kell válnia barátnőivel együtt, hogy ezzel is növeljék az iskolájuk népszerűségét. Csak a foglalkozás mellett még rengeteg elintéznivalójuk lesz... például a csapattagok szerzése! Sikeresen szereznek maguk mellé még hat másik lányt, így már kilencen lesznek.
A történet aranyos és van benne sok-sok zene és külön kiemelném a táncokat, amiket számítógépes munkával csináltak meg, és elég jól sikerültek :)
Van benne csavar, bár nem túl sok. De főleg a végén, mikor egyikőjük nagyszerű lehetőséget kap külföldön és ezért ki akar szálni a bandából - na persze Honoka ezt nem hagyja és jön a szokásos "könyörgünk-a reptéren-hogy-ne menjen el" dolog, amire ismét teljes lesz a csapat.
Betegség és az idolkodás miatti túlhajszolás is felüti a fejét - csak a szokásos dolgok, tudjátok :)
Ettől függetlenül naygyon szép és aranyos sorozat, ajánlom mindenkinek, aki szereti a nyugis sztorikat! Mert valójában olyan túlságosan izgalmas rész nincs benne :) egy próbát azért megér, mert meg lehet őrülni a karakterektől, olyan kis kawaii-k :)

Muse fellépése

Inu X Boku SS
(Ririchiyo X Miketsukami)
Inu X Boku SS, anime (12 rész + OVA): Noooos itt lőttem egy bakot ennél az animénél, ugyanis véletlenségből az OVA került előbb megnézésre, mint az utolsó rész, ezért már nem okozott különösebb meglepetést a 12.rész végkifejlete xD De a történetről annyit, hogy elmondhatatlanul tetszett és noha shounennek meg ecchinek van beállítva, szerintem a lányok is nyugodt szívvel megnézhetik - sőt, mi több: én első körben lányoknak ajánlanám, mert megnézettem egy részt a barátommal, de nem indította fel túlságosan a téma x)
Gazda-szolga kapcsolat lévén egy tiltott románcról vagyon szó, ami Ririchiyo és Miketsukami között alakul ki. Ririchiyo, a gazdag és neves család sarja egy kis nyugalom és antiszociálódás reményében költözik az Ayakashi Kan (Maison de Ayakashi) panzióba, ahol hozzá hasonló különös teremtmények tengetik mindennapjaikat. Találkozik régi barátjával, Sorinozukával is. A srác által derül ki, hogy Ririchiyo miért is költözik a panzióba: mert képtelen kedvesen beszélni az emberekkel. Soha nem képes kimondani azt, amit valójában gondol és mindenkit csak sértegetni tud. Valamiért nem tudja kontrollálni ezt, ezért jobbnak látja, hogy elköltözik otthonról. Csak arra nem számít, hogy éppen ezért fog még több ember (?) közé kerülni, köztük a szelíd és titokzatos Miketsukami társaságába is. A fiú múltját egész a történet végéig homály fedi, de amikor kiderül mindenki pislog egy nagyot :) - főleg azon a részen, amiben kiderül, hogy honnan is ismeri olyan jól Ririchiyót és mi a magyarázata nem titkolt vonzalmának a lány irányába. Hmf... hozzám meg Natsume vonzódhatna xD Ő egy másik karakter, aki Miketsukamihoz hasonlóan testőr. Valamiért be van kötve a fél szeme, de már azt is tudom miért, csak ez nem derül ki az animéből: van egy harmadik szeme, és ez nem vicc O.O Triplosz, mert már tuti nem Küklopsz xDDD - szóval ő egy érdekes karakter. Nem kimondottan műveli a munkáját, helyette védencét, Watanukit kergeti rendszeresen a sírba. Watanukinak amúgy két testőre (testőr és védenc kapcsolat, jaja - maga az SS is Titkos Szolgálatot jelent azaz Secret Service) van: Natsume és Karuta. Az utóbbi egy lány, akibe Watanuki őrülten szerelmetes - de ezzel nem lőttem le semmit, mert feltűnésének epizódjának kb. a közepén ki is derül xD Natsume viszont továbbra is meghunyászkodik és adja az ártatlant, de közben kiderül, hogy ő meg úgy mindenkiről tud mindent a panzióban. Az ő története nagyon érdekelne, de szerintem ez már csak a második évadban derülhet ki, feltéve, ha lesz második évad!
Összességében egy jól megrajzolt, vicces és ugyanott néhol felkavaró vígjátékról van szó. Ezt mindenkinek ajánlom, de szerintem akkor is inkább shoujo xDDDD (kivéve a leszbizés és a pattogó cicijű szobalányos rész...) Nekem nagyon tetszett, ez most az új kedvencem :) és a dalok is remekelnek!^^

Natsume és Sorinozuka activity

Így ennyit szántam mára, mert több animét még nem néztem. Most a Love Stage-re leszek kíváncsi, meg a Dengeki Daisyre. Mindkettő érdekes, míg előbbi anime, utóbbi pedig egy manga. Majd meglátjuk!

Címkék: , , , , , , , , , , ,