<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6725001954473423604\x26blogName\x3dWhat+To+Watch?\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://like-an-otaku.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://like-an-otaku.blogspot.com/\x26vt\x3d5750356939451555660', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


One step ღ

Üdvözöllek titeket a blogomon!

Ez egy animékkel, mangákkal, visual novelekkel, hellyel-közzel cosplayekkel, és minden egyéb japán cuccal foglalkozó oldal lenne, ahol néha egy-egy személyes élményt is megosztok. Navigációkért kattints a kis üvegcsékre fentebb! Remélem tetszeni fog^^ Jó olvasást!
bye: Ayasha-chan ♥


Two step ღ

Aktuálisok:
📺 - anime, movie etc.
📖 - manga, manhua, light novel etc.
🎮 - visual novel, otome game etc.
***

❤ KENKA BANCHOU OTOME - felfüggesztve 📺
❤ MARGINAL #4 - felfüggesztve 📺
❤ SPIRITPACT II. - 📺
❤ ZOKU: TOUKEN RANBU HANAMARU - 📺
❤ KAKURIYO NO YADOMESHI - 📺
❤ NIL ADMIRARI NO TENBIN - 📺
❤ DENGEKI DAISY - 📖
❤ TAMEN DE GUSHI - felfüggesztve 📖
❤ VAMPIRE KNIGHT - 📖
❤ Diabolik Lovers ~ MORE BLOOD - 🎮
❤ AMNESIA MEMORIES - 🎮
❤ TOUKEN RANBU - Online - 🎮
❤ BUNGOU TO ALCHEMIST - 🎮
❤ TSUKINO PARADISE - 🎮
❤ IDOLISH7 - 🎮
❤ YUMEIRO CAST - 🎮
❤ NIGHTSHADE - 🎮
❤ NESSA NO RAKUEN - 🎮
❤ TAISHOU MEBIUSLINE - 🎮


Three step ღcredits:


The blog's codes are originally owned by Eunice, Miki is the editor for the personal use.
Header: Saját
Resources: sozai, pixel, colors, codeletter, icons and freebies.
Thanks to Wana and Tizag for the tutorials.

Éneklő pszichopaták ♥
2014. január 1., szerda - 0 COMMENT(S)

Waúúúú *-* Azaz oyasumi mindenkinek :D
Az anime ismertető késik, mert volt egy zűrös szilveszterem Akaneékkal, amin felbukkant egy régi barátom is. Azt hittem, hogy már kb. nem is él! De ezek szerint mégis. Mindig a lehető legfuribb alkalmakkor tud megjelenni ez a Toma! O.o Nem is értem. De a lényeg, hogy találkozni akar velem, csak én nem akarom kifejezetten, mert még a végén Hiroto rosszra gondol. Amennyiben ő is olvasná a blogot: NYUGI DRÁGÁM CSAK TÉGED SZERETLEK :D - tehát... *elkomolyodik* a mai témánk egy kicsit eltér ettől, mert csak hallottam egy számot és azt akarom közzétenni nektek! Osztan majd érkezek az ismertetővel ;)

A dalnokunk nem más, mint Sakamaki Raito (Hirakawa Daisuke), akinek a karaktere egy megrögzött perverz-elmebeteg-állat (yahúúú: ezért imádom ♥) és erre beadnak neki egy ilyen dalt:


Na most: ami számomra meglepő volt, az csupán az, hogy ez a szám szerény véleményem szerint jobban sikerült neki, mint a Bloody Sabbath, pedig elvileg az is character song, akár ez. És noha a Bloody Sabbath az mérföldekkel karakterhűbb, azért én kitartok a Gin No Bara mellett, aminek meg szerintem vagy Subaruhoz vagy Shuuhoz kellett volna passzolnia. Mindegy! Ízlések és pofonok :D De majd ti eldöntitek.
Nézzük csak meg a Bloody Sabbathot:


Az angol verziót senkinek nem ajánlom, mert a pasinak hiába van jó hangja: Daisuke-kunhoz fel sem érhet! :D Azért aki mégis érez leküzdhetetlen vágyat a meghallgatása iránt, az itt megtalálja: http://www.youtube.com/watch?v=Dg7Rc9COnAQ .

Egyébként eldöntöttem, hogy végeláthatatlan anime-fanságomban jót fog tenni egy kis katakterdal fordítás! :D lehet ezt is közzéteszem majd ;)

Ám most jobb lesz lépni, mert már jár a szám egy ideje, nem? :D Hát legyetek jók ha tudtok ;)

Címkék: , , ,