<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6725001954473423604\x26blogName\x3dWhat+To+Watch?\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://like-an-otaku.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://like-an-otaku.blogspot.com/\x26vt\x3d5750356939451555660', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


One step ღ

Üdvözöllek titeket a blogomon!

Ez egy animékkel, mangákkal, visual novelekkel, hellyel-közzel cosplayekkel, és minden egyéb japán cuccal foglalkozó oldal lenne, ahol néha egy-egy személyes élményt is megosztok. Navigációkért kattints a kis üvegcsékre fentebb! Remélem tetszeni fog^^ Jó olvasást!
bye: Ayasha-chan ♥


Two step ღ

Aktuálisok:
📺 - anime, movie etc.
📖 - manga, manhua, light novel etc.
🎮 - visual novel, otome game etc.
***

❤ KENKA BANCHOU OTOME - felfüggesztve 📺
❤ MARGINAL #4 - felfüggesztve 📺
❤ SPIRITPACT II. - 📺
❤ ZOKU: TOUKEN RANBU HANAMARU - 📺
❤ KAKURIYO NO YADOMESHI - 📺
❤ NIL ADMIRARI NO TENBIN - 📺
❤ DENGEKI DAISY - 📖
❤ TAMEN DE GUSHI - felfüggesztve 📖
❤ VAMPIRE KNIGHT - 📖
❤ Diabolik Lovers ~ MORE BLOOD - 🎮
❤ AMNESIA MEMORIES - 🎮
❤ TOUKEN RANBU - Online - 🎮
❤ BUNGOU TO ALCHEMIST - 🎮
❤ TSUKINO PARADISE - 🎮
❤ IDOLISH7 - 🎮
❤ YUMEIRO CAST - 🎮
❤ NIGHTSHADE - 🎮
❤ NESSA NO RAKUEN - 🎮
❤ TAISHOU MEBIUSLINE - 🎮


Three step ღcredits:


The blog's codes are originally owned by Eunice, Miki is the editor for the personal use.
Header: Saját
Resources: sozai, pixel, colors, codeletter, icons and freebies.
Thanks to Wana and Tizag for the tutorials.

New Designe!!!
2013. december 8., vasárnap - 0 COMMENT(S)

Azt hiszem ma végre rájöttem miért utálok dizit cserélni. Mert sok a baj vele! Noha nem 100% saját a dizi, attól még a kódokban kell ezt-azt csinálni. Már a fejem szakad szét tőle! Mert most is mi volt? Hát én jólelkűen nekifogtam és meg is csináltam - háromszor!!! Hát igen, három a magyar igazság, ugye? Hm?
Ez pedig úgy történhetett, hogy nem szoktam menteni, mert azt szeretném, hogy csak a teljesen kész dizi kerüljön nyilvánosságra. Ez is így alakult! Aztán véletlenül - valahogy - bezártam az el nem mentett HTML kódot O.o igen, kaptam is idegbajt!
A második próbálkozásnál is már mindennel megvoltam, amikor rájöttem, hogy nem kifejezetten tetszik a kurzor... épp ezért próbáltam egy saját kurzort tenni rá, amiből megint csak az lett, hogy a modulok elcsúsztak oldalt és az Istenért sem akartak normálisan sorban állni. Simán agyhalált kaptam tőle, de közben még lebonyolítottam egy beszélgetést is Rin-channal... szerencsétlen lány csak azt hallotta, hogy miközben ő a szerelmi életét beszéli ki, a vonal túlsó végén meg ilyen reakciók jönnek:
- Te k**** dizi! Wááááh!! Idióta! NEM NORMÁLIS! Te nyomorult... - és efféléket. Persze utána kisvártatva letudta ennyivel:
- Jó, nem zavarlak, csináld csak, majd beszélünk! - persze heves bocsánatkérésbe kezdtem, de ő akkor is letette ^^" Éljen a barátság!!! O.O

Erről jut eszembe: tegnap Hiro-kunnál voltam. Megnéztük a Step Up-ot és a Greas-t. Mindkettőt én választottam! Persze ez se ment úgy, mint a karikacsapás, mert míg az első filmet én beszéltem végig (csak elmondtam, hogy mi lesz benne - és igazam volt! Az ilyen romantikus sablonsztorikat simán kitalálhatja az ember lánya...), addig a másodikat ő. Szerinte John Travolta buzisan jár, szerintem meg jó a hangja :P Ééééés ilyesmik történtek.
Persze a filmezés során telezabáltuk magunkat mindenféle hízlaló nasival (popi, csoki, túrórudi, sok-sok üdítő), aminek során én elkezdtem hálát adni az égnek, hogy a fiúk normálisak és nem folyton a körvonalaikkal foglalatoskodnak! Ebben a barát zónában viszont lenne egy-két kivetni valóm, de most még ezt hagyjuk :)
Szóval így alakult a tegnapom! :D Az anyukája amúgy rémkedves. Nekem szimpatikus volt legalábbis! ^^

Ma még jövök anime ismertetővel, de most tartok egy hosszabb szünetet, ami alatt hajat mosok és kakaó ivás közben átolvasom a nyelvtan tételeimet, mert fogalmam sincs, hogy holnap felelek e vagy sem... addig pá! :D

u.i.: BOLDOG MÁSODIK ADVENTET^^ Remélem mindenki kapott valami finomat a Mikulástól pénteken :D

Címkék: , ,