<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6725001954473423604\x26blogName\x3dWhat+To+Watch?\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://like-an-otaku.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://like-an-otaku.blogspot.com/\x26vt\x3d5750356939451555660', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


One step ღ

Üdvözöllek titeket a blogomon!

Ez egy animékkel, mangákkal, visual novelekkel, hellyel-közzel cosplayekkel, és minden egyéb japán cuccal foglalkozó oldal lenne, ahol néha egy-egy személyes élményt is megosztok. Navigációkért kattints a kis üvegcsékre fentebb! Remélem tetszeni fog^^ Jó olvasást!
bye: Ayasha-chan ♥


Two step ღ

Aktuálisok:
📺 - anime, movie etc.
📖 - manga, manhua, light novel etc.
🎮 - visual novel, otome game etc.
***

❤ KENKA BANCHOU OTOME - felfüggesztve 📺
❤ MARGINAL #4 - felfüggesztve 📺
❤ SPIRITPACT II. - 📺
❤ ZOKU: TOUKEN RANBU HANAMARU - 📺
❤ KAKURIYO NO YADOMESHI - 📺
❤ NIL ADMIRARI NO TENBIN - 📺
❤ DENGEKI DAISY - 📖
❤ TAMEN DE GUSHI - felfüggesztve 📖
❤ VAMPIRE KNIGHT - 📖
❤ Diabolik Lovers ~ MORE BLOOD - 🎮
❤ AMNESIA MEMORIES - 🎮
❤ TOUKEN RANBU - Online - 🎮
❤ BUNGOU TO ALCHEMIST - 🎮
❤ TSUKINO PARADISE - 🎮
❤ IDOLISH7 - 🎮
❤ YUMEIRO CAST - 🎮
❤ NIGHTSHADE - 🎮
❤ NESSA NO RAKUEN - 🎮
❤ TAISHOU MEBIUSLINE - 🎮


Three step ღcredits:


The blog's codes are originally owned by Eunice, Miki is the editor for the personal use.
Header: Saját
Resources: sozai, pixel, colors, codeletter, icons and freebies.
Thanks to Wana and Tizag for the tutorials.

Csók a paradicsomból és a muzsika hercegei! xD
2013. június 8., szombat - 0 COMMENT(S)

A címet hagyjátok figyelmen kívül, mert ez csak úgy van. Nem kell ilyesmivel foglalkozni, de azt elárulom, hogy elég nagy köze van a Paradise Kiss-hez és az Uta no Prince-Samához (ez utóbbit Akane miatt kell meglesnem, mert konkrétan kést tartott a torkomhoz). De ez nem lényeges, mint már említettem!
A hét végén felkerültem egy újabb kivégzési lista élére: Kiririn és Akane listájának vagyok a Nummer 1. versenyzője, ugyanis hétvégén jobbnak láttam itthon maradni a fogjuk rá "falu napon", mert megígértem Yuu-kunnak, Matsudának és Mayunak (Mayu Matsuda barátnője, aki egyben az én barátnőm is - csak nem úgy xD), hogy elmegyünk. Sőtt, hogy pontosítsak én dobtam fel az ötletet. Remélem lesz fájervörk! Vagyis na: tűzijáték. Imádnák :D csak az persze jóóó későn van, ezért remélem Mayu-chan kocsival jön x)
Emellett remélem valóban létezik halállista vagy a pokol forró drótja webszájt, mert van egy pár ember, akit szívesen kinyírnék, hogy könnyebb legyen az életem! De kinek nem? Nagy hiba, hogy ezek csak animék :( - habár olyan tekintetben nem, hogy lehet akkor engem is megölnének: pl. Kiririn-chan? x) - semmi gond! Mert bérgyilkosok még akadnak ;) Csak kerítsek elő egyet...

Most pedig búcsúzóul benyomom az új-kedvenc számomat: PAPA ROACH *-*