<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6725001954473423604\x26blogName\x3dWhat+To+Watch?\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://like-an-otaku.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://like-an-otaku.blogspot.com/\x26vt\x3d5750356939451555660', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


One step ღ

Üdvözöllek titeket a blogomon!

Ez egy animékkel, mangákkal, visual novelekkel, hellyel-közzel cosplayekkel, és minden egyéb japán cuccal foglalkozó oldal lenne, ahol néha egy-egy személyes élményt is megosztok. Navigációkért kattints a kis üvegcsékre fentebb! Remélem tetszeni fog^^ Jó olvasást!
bye: Ayasha-chan ♥


Two step ღ

Aktuálisok:
📺 - anime, movie etc.
📖 - manga, manhua, light novel etc.
🎮 - visual novel, otome game etc.
***

❤ KENKA BANCHOU OTOME - felfüggesztve 📺
❤ MARGINAL #4 - felfüggesztve 📺
❤ SPIRITPACT II. - 📺
❤ ZOKU: TOUKEN RANBU HANAMARU - 📺
❤ KAKURIYO NO YADOMESHI - 📺
❤ NIL ADMIRARI NO TENBIN - 📺
❤ DENGEKI DAISY - 📖
❤ TAMEN DE GUSHI - felfüggesztve 📖
❤ VAMPIRE KNIGHT - 📖
❤ Diabolik Lovers ~ MORE BLOOD - 🎮
❤ AMNESIA MEMORIES - 🎮
❤ TOUKEN RANBU - Online - 🎮
❤ BUNGOU TO ALCHEMIST - 🎮
❤ TSUKINO PARADISE - 🎮
❤ IDOLISH7 - 🎮
❤ YUMEIRO CAST - 🎮
❤ NIGHTSHADE - 🎮
❤ NESSA NO RAKUEN - 🎮
❤ TAISHOU MEBIUSLINE - 🎮


Three step ღcredits:


The blog's codes are originally owned by Eunice, Miki is the editor for the personal use.
Header: Saját
Resources: sozai, pixel, colors, codeletter, icons and freebies.
Thanks to Wana and Tizag for the tutorials.

Eltűnésből előtűnés?
2013. május 23., csütörtök - 0 COMMENT(S)

Woaaa :D direkt nem vagyok ráhangolva az örökös blogozásra, mert elég szép mértékben szakadtak rám a sulis problémák, sőtt minden más is... de ez egyéni szoc problééém! Szóval közölném, hogy élek és, hogy még mindig pörgök tízezerrel! Szegény Akane barátnőm gyakorta már le se bír lőni mikor hétvégén végig a nyakán lógok! Persze lógnék én suli közben is, csak erre nincs lehetőségem. Haha! :) De ki kell fejtenem, hogy nem kis örömmel járt, amikor így hónap végén felvánszorogtam és láttam, hogy kettő (!!) ember is írt nekem. Megőőőrülök! Ez most komoly?! Hát köszönöm a bókot Cassienek és Lottenak (amit ti akkor tudtatok volna elolvasni, ha nem cseréltem volna dizit és az új kezelőfelület nem törölte volna a régi chatem-de nem kamuzok, mert tényleg írtak!). Az ő blogjuk is irtó érdekes! El lehet olvasni, vagyis én javaslom.
Nah! Most pedig eljött az a rész, amikor elveszek a biológia rejtelmes világába. Egy jegyet még kell javítanom! :D Úgyhogy kérek egy kis szorítást... és ha már itt tartunk: elég egy jegyet javítanom, hogy én legyek az új világ istene! :D Kuc-kuc. Death Note-ot lestem a hétvégén szóval ez a kitörés várható volt. Ja igen! És le is buktattam magam: azért hanyagolom mind a blogolást és a tanulást, mert az animék sokkal érdekesebbnek bizonyultak megint! Persze már odáig nem nagyon fajul a dolog, hogy megint történeteket írogassak minden féle gagyi szereplőgárdával, mint anno, vagy, mint azt a blogon láthatjátok! Chio meg is ölne! Mert mindig őt fárasztom az új történetekkel xD
Ja igen: jó múltkor mikor elkezdtem megint DN-t lesni feltámadott bennem egy ötlet, hogy majd én leszek az új világ következő istene. Ezt a szándékomat meg is osztottam tesómmal, Harukával, de ő olyan kedvesen lelombozott, hogy az már a youtubet is lefagyasztotta volna, ha élesben felraktuk volna:
- Haruka, én leszek az új világ istene! - közöltem a célomat, mire ő lapozott egyet a könyvében és így szólt:
- Te maximum a matematika és a fizika istene lehetnél... - ja igen, pláne, hogy abból a kettőből állok a "legszebben" ^^" szóval ez off volt a javából, de már ráhagytam. Ahogy ő is a kitöréseimet!
OMG mehetnék anatómiázni... szóval üdv nektek és majd jelentkezem ;) bye: a 8.Kira ;)

A Jigoku Shouju a következő célpontom! Nektek is ajánlom. Amennyiben nem féltek ilyenektől :D

u.i.: valakinek nincs ötlete ahhoz, hogy azt hogy a francba lehet megcsinálni ennél a gagyi new kezelőfelületnél, hogy ne tüntesse el a moduljaimat? O.o tippeket!!