<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6725001954473423604\x26blogName\x3dWhat+To+Watch?\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://like-an-otaku.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://like-an-otaku.blogspot.com/\x26vt\x3d5750356939451555660', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


One step ღ

Üdvözöllek titeket a blogomon!

Ez egy animékkel, mangákkal, visual novelekkel, hellyel-közzel cosplayekkel, és minden egyéb japán cuccal foglalkozó oldal lenne, ahol néha egy-egy személyes élményt is megosztok. Navigációkért kattints a kis üvegcsékre fentebb! Remélem tetszeni fog^^ Jó olvasást!
bye: Ayasha-chan ♥


Two step ღ

Aktuálisok:
📺 - anime, movie etc.
📖 - manga, manhua, light novel etc.
🎮 - visual novel, otome game etc.
***

❤ KENKA BANCHOU OTOME - felfüggesztve 📺
❤ MARGINAL #4 - felfüggesztve 📺
❤ SPIRITPACT II. - 📺
❤ ZOKU: TOUKEN RANBU HANAMARU - 📺
❤ KAKURIYO NO YADOMESHI - 📺
❤ NIL ADMIRARI NO TENBIN - 📺
❤ DENGEKI DAISY - 📖
❤ TAMEN DE GUSHI - felfüggesztve 📖
❤ VAMPIRE KNIGHT - 📖
❤ Diabolik Lovers ~ MORE BLOOD - 🎮
❤ AMNESIA MEMORIES - 🎮
❤ TOUKEN RANBU - Online - 🎮
❤ BUNGOU TO ALCHEMIST - 🎮
❤ TSUKINO PARADISE - 🎮
❤ IDOLISH7 - 🎮
❤ YUMEIRO CAST - 🎮
❤ NIGHTSHADE - 🎮
❤ NESSA NO RAKUEN - 🎮
❤ TAISHOU MEBIUSLINE - 🎮


Three step ღcredits:


The blog's codes are originally owned by Eunice, Miki is the editor for the personal use.
Header: Saját
Resources: sozai, pixel, colors, codeletter, icons and freebies.
Thanks to Wana and Tizag for the tutorials.

Love Story? O.o
2013. március 15., péntek - 0 COMMENT(S)

Ayasha bepasizott! Ki hitte volna? xD Egy magamfajta lány, akinek soha nem volt szerencséje a szerelemben - és utóbbi időkben a blogolásban sem, bocsánat xD DE ÉLEK! És mesélek :) (A barátomat a személyi jogok tiszteletében állnevekkel látom el, valamint a többi szereplőt is.)

A történet még a nyári szünetbe kezdődött... délután ültem a gép előtt és bejelölt egy bizonyos Yuu Yanase ismerősnek. (ha érdekel a név akkor keress rá a Seka Ichi Hatsukoi animére indán xD - de csak ha erős idegzetű vagy, és bírod a melegeket, akkor ajánlom!) Pislogtam kettőt, hármat, majd végül visszaigazoltam, mert volt egy jó pár közös ismerősöm vele... erre rámírt! Estig beszélgettünk, és addig meg voltak az ismerkedős alapkérdések... aztán írtam neki másnap, és aztán  októberig nem írt több üzenetet xD Persze - gondoltam én - a netes ismerkedésből soha sincs semmi folytatás... ez van! xD Erre tessék: írt nekem. Hónap végéig írogattunk egymásnak - bár ő csak két-három nap múlva szokott akkoriban reagálni xD Aztán egyik nap megyek be a suliba, és erre megszólít osztálytársam, akivel talán még soha nem beszéltem 2 év alatt egy mondattól többet.
- Hé, te honnan ismered Yanaset? - megint pislogtam.
- Hát... bejelölt, és onnan! - adtam egyszerű választ még mindig letaglózva a híren, hogy Matsuda hozzám szólt. Ez igen!
- Rendben van Hitsumoto... - szólított a vezetéknevemen miközben gyanúsan méregetett. - De csak, hogy tudd nekem ő a legjobb barátom! - megint jött az OMG és a WTF? tekintet, mert ha eddig azon fennakadtam, hogy Matsuda Hanataro hozzámszólt, akkor hát bizony ezen kétszer annyira!
- Mi van?! - lelkesedtem, és az lett a vége, hogy két hét múlva találkoztunk :) Úgy decemberig ez ment, utána kicsit közelebb kerültünk egymáshoz, mikor egyszer este 11-ig nálam volt Yuu. A kapunkban álltunk és megkértem, hogy had adjak puszit a szájára!
- Hogyne adhatnál! - mosolyodott el, és megengedte. Utána még ő is adott nekem! És valahogy így... nem az a mézes-mázas romantikus történet! Ha csak a körülmények nem számítanak, ami a havazást illeti és hogy akkor éppen tök jó volt a hajam xD Hivatalosan viszont csak két hete járunk! ^^ Öüm... remélem két hete! Majd megkérdezem tőle :) a sors keze lehet a dologban, hogy fordítottak vagyunk. Csak, hogy párat mondjak: ő számolja mióta vagyunk együtt nem én, ő szereti a gyerekeket nem én, és ő szereti a kutyákat én meg a macskákat :P Ő cigizik, én nem... THE END xDDDD ennyit erről!
Minden esetre amíg jól el vagyunk senkinek egy szava nem lehet, csak rossz, hogy egyesek előtt titokba kell tartani :( de ez már magánügy! xD - szóval! Így történt, hogy Yuu és Ayasha összejöttek :D Azóta már számtalanszor találkoztunk, és az a rossz, hogy egyre csak többet akarnék, de állítólag ha túl sokat vagyunk együtt megunjuk egymást :( nem vitás, ez már csak így van -.-" de egyenlőre még nem érdekel :D Viszont most próbálok szünetet tartani - keményen szerdáig, amikor megvár, mert aznap ugyanannyi óránk van *-* Hogy fogom bírni a csodálatos zöld szemei nélkül :'( Na semmi gond! Majd megleszek valahogy :D Mit tudom én olvasok, vagy valami... ha lesz hozzá türelmem xD

Hát lényegében ez a történetünk, azóta túl vagyunk nőnapon, és nem tudom, hogy ez most hülyítés e, vagy sem, de kaptam tőle tulipánt meg szívecske párnát! :$ Örültem neki, nem mondom - pláne, hogy mikor odaadta voltam először náluk xD Ohh az az izgalom, amikor bemutatott a családnak! :P Életemben nem volt velem még ilyen xD Eddig egyik barátomnak (a három közül) sem kellett megismerkednem a családtagjaival, mert idő előtt szakítottunk! Ahhoz képest Yuuéval már két hét után találkoztam xD Ennyit erről! Majd még mesélek ;)

Nem tudom mit csinálok jól, és mit rosszul! Azt se tudom mi lesz ebből, belőlünk. Ahogy azt sem, hogy ez valóban komoly e, vagy csak számomra az? Remélem, hogy nem fogok csalódni :)